پیام معاونت آموزشی دانشکده و مدیریت آموزش به مناسبت ولادت مولا علی ع و روز پدر

پیام معاونت آموزشی دانشکده و مدیریت آموزش به مناسبت ولادت مولا علی ع و روز پدر. ماه رجب  فصل روییدن  جوانه های عاشقانه زیستن و ماه شست وشوی دل وجان از زنگارهای گناه و غفلت  در نهر معرفت الهی است.و چه عظمتی بالاتر  از آن که این ماه مبارک متبرک به تولد   مولو دی از نسل ابراهیم (ع)  در خانه امن الهی است.فضیلتی  که نه پیش ونه پس ازآن کسی درآن شریک نبوده است.
مولودی که  عظمت وجودیش دلیل فرمان  باریتعالی به فرشتگان در هنگامه سجده به نوع ((انسان ))است.
وچه ریباست مزین شدن روز پدر به نام نامی علی (ع) هم او که
مردانمان الگوی شرافت،آزادی ، شجاعت و عدالتخواهی را از او به ارمغان گرفته اند.صمن تبریک میلاد مولی الموحدین امام علی (ع) وروز پدر به کلیه اساتید ،همکاران ودانشجو یان عزیز از درگاه احدیت خواهانیم  تاریکی های  اذهان  ما  را با انوار معرفت و شناخت  علی (ع) بزداید  و قلوبمان را با شور عشق واشتیاق  توام با معرفت خاندان اهل بیت عصمت وطهارت سلام ا..علیها مصفا سازد.