• آغاز برنامه هفته بسیج اطلاع رسانی تغذیه با برگزاری مراسمی ویژه در دبستان نرگس شهرستان گیلانغرب

•	آغاز برنامه هفته بسیج اطلاع رسانی تغذیه با برگزاری مراسمی ویژه در دبستان نرگس شهرستان گیلانغرب

در تاریخ دهم دیماه سال جاری ، همزمان با آغاز هفته بسیج اطلاع رسانی تغذیه، مرکز بهداشت این شهرستان با هماهنگی اداره آموزش و پرورش اقدام به برگزاری مراسمی تحت عنوان تغذیه سالم در مدرسه نرگس نمود.در این برنامه ابتدا آقای دکتر پوریاور سرپرست مرکز بهداشت ،ضمن بیان هدف از نامگذاری این هفته (10تا16دیماه) بعنوان هفته بسیج اطلاع رسانی تغذیه ، به بیان اهمیت تغذیه سالم در سلامت جسم و روح پرداختند. آنگاه دانش آموزان مقاله،شعر،دکلمه و سرودی را در رابطه با خواص میوه ها اجرا کردند در ادامه ، خانم احمدی در خصوص اهمیت  تغذیه سالم، مصرف صبحانه و میان وعده سالم در دانش آموزان ، به زبان ساده و روان مطالب مفیدی را بیان نمودند. در پایان جهت فرهنگ سازی تغذیه سالم ،اقدام به توزیع موز و شیر در بین دانش آموزان این مدرسه گردیدوهمچنین ازدانش آموزانی که دربرگزاری مراسم فعالیت نموده بودندبااهداء جوائزتقدیرگردید.

تغذیه1

تغذیه2