موفقیت همکاران

·       انتخاب فیلم های محمدرضا رحیمی از همکاران مرکز بهداشت گیلان غرب به عنوان فیلم های برگزیده در جشنواره فرهنگی هنری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

آقای محمدرضا رحیمی کارشناس بیماریهای غیرواگیر و مسول خبرهای فصلنامه دریچه که از دانش آموختگان انجمن سینمای جوانان کرمانشاه می باشد ، با حضور فیلمهایش در جشنواره فرهنگی هنری کارمندان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه موفق به کسب لوح تقدیر و جایزه ای نفیس از این جشنواره شد.
فیلمهای "وقت کشی"، " محرم در دومین شهر مقاوم" ، "ضیافت" و "رهایی" عنوان فیلمهایی از ساخته های ایشان است که در این جشنواره شرکت داشتند.

·       انتخاب آقای لطیف محمدی از همکاران مرکز بهداشت گیلان غرب به عنوان یکی از خطاط های برگزیده در جشنواره فرهنگی هنری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

آقای لطیف محمدی از همکاران اتاق عمل بیمارستان الزهرا(س) به عنوان یکی برگزیدگان این جشنواره در بخشش خطاطی معرفی شدند و جایزه ای نفیس با لوح تقدیر به ایشان تعلق گرفت .