با ارتقای ۱۱ نفر از اعضای هیات علمی در دانشگاه موافقت شد

دبیر هیات ممیزه دانشگاه از موافقت با ارتقای ۱۱ نفر از اعضای هیات علمی در دانشگاه خبر داد.

دکتر علی پور متعبد دبیر هیات ممیزه دانشگاه عنوان کرد: در سی و پنجمین جلسه هیئت ممیزه دانشگاه که در تاریخ۹۸/۹/۲۵ تشکیل شد با ارتقای ۱۱ نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه موافقت گردید.

وی افزود: در این جلسه با ارتقاء۴ نفر استاد و ۷نفر دانشیار اعضای هیات علمی به شرح زیر موافقت به عمل آمد.

دکتر پورمتعبد گفت: در این جلسه دکتر نسرین جلیلیان ، دکتر هما بابایی ،دکتر کیقباد قدیری و دکتر قباد محمدی از مرتبه دانشیاری به استادی ارتقا پیدا کردند.

وی همچنین اعلام کرد: دکتر  جواد امینی سامان، دکتر علیرضا احمدی، دکتر  رضا فتاحیان ، دکتر  نصرالله سهرابی، دکتر هدایت مراد پور ، دکتر  محمد حسین فرزایی و دکتر رضا محمدی نیز از مرتبه استادیاری به دانشیاری ارتقا یافتند.