جلسه مشترک بیمه سلامت استان و شبکه بهداشت گیلانغرب

روز دوشنبه 23/1/1395 جلسه مشترک اداره کل بیمه سلامت استان و شبکه بهداشت گیلانغرب بمنظور ایجاد تعامل بیشتر و ارائه بهتر خدمات بهداشتی درمانی برگزار گردید.

در ابتدای جلسه جناب آقای مهندس پرویز اردلان معاون اجرایی معاونت بهداشتی دانشگاه با تشکر از همکاری و تعامل مثبت و سازنده بیمه سلامت استان، هدف از برگزاری جلسه را تلاش برای ارائه خدمات بهداشتی درمانی با کیفیت بهتر به مردم منطقه عنوان کردند و بیان داشتند که ما فقط برای تعدیل کسورات تلاش نمی کنیم بلکه باید تا جایی که می توانیم تلاش کنیم ذینفعان اصلی برنامه یعنی مردم منطقه از تعامل بین دانشگاه و بیمه سود ببرند. سپس آقای دکتر بهمن پوریاور سرپرست شبکه بهداشت گیلانغرب ضمن تشکر از همکاری اداره کل بیمه سلامت استان با اشاره به اقدامات مثبت این شبکه در سال 1394 بیان داشتند در سال جاری نیز با تمام توان برای ارائه خدمات با کیفیت تر و رفع نواقص موجود تلاش خواهیم کرد. جناب آقای رضایی بازرس محترم بیمه نیز با اشاره به اقدامات بیمه سلامت استان در راستای تعامل هر چه بیشتر با دانشگاه مشکلات موجود را متذکر شدند و در خصوص راه حل های رفع مشکلات اعضای جلسه بحث و تبادل نظر کردند. در این جلسه علاوه بر مسئولین مذکور، سرکار خانم دکتر فتاحی سرپرست مرکز بهداشت، آقای مهدی خزلی مسئول طرح و گسترش مرکز بهداشت و سرکار خانم صادقی کارشناس طرح و گسترش معاونت بهداشتی استان حضور داشتند. در پایان جلسه مصوبه مشترک نگارش و به امضای اعضا رسید.

بیمه 11

بیمه 12