برگزاری دومین جلسه کارگروه بهداشت، درمان و تأمین اجتماعی شهرستان گیلان غرب

برگزاری دومین جلسه کارگروه بهداشت، درمان و تأمین اجتماعی شهرستان گیلان غرب

دومین جلسه کارگروه بهداشت، درمان و تأمین اجتماعی شهرستان گیلان غرب در تاریخ 14/4/1394 به ریاست آقای محمدی فرماندار شهرستان و با حضور سایر اعضاء در محل سالن جلسات فرمانداری تشکیل گردید. در این جلسه  آقای محمدی ضمن مهم برشمردن جلسات کارگروه بهداشت و درمان درخصوص اهمیت بهداشت و سلامت مطالبی به تفصیل بیان نمودند. وی در ادامه خواستار ضرورت توجه اعضاء به پیگیری و اجرای دقیق و به موقع مصوبات و ارتقاء سطح سلامت و بهداشت گردیدند. در ادامه این جلسه خانم دکتر فتاحی )سرپرست مرکز بهداشت شهرستان(، مهندس سلمانی(سرپرست واحد سلالمت محیط)و مهندس رحیمی(کارشناس مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریها) مطالبی درخصوص بهداشت و سلامتی، برنامه های شبکه بهداشت و درمان و دستور کار این جلسه ارائه نمودند در پایان هر یک از اعضاء نظرات و پیشنهادات خود را ارائه و تصمیماتی اتخاذ گردید.

واحد سلامت محیط |