برگزاری اولین جلسه شورای بهداشت و هیات امنای بیمه روستایی دهستان گورسفید شهرستان گیلان غرب

اولین جلسه شورای بهداشت و هیات امنای بیمه روستایی دهستان گورسفید در تاریخ 9/4/1394 با حضور اعضاء(دهیاران و شوراهای اسلامی روستاهای تحت پوشش) در مرکز بهداشتی درمانی گورسفید تشکیل گردید. در این جلسه آقای مهندس یارمرادیان (کارشناس مسئول واحد طرح و توسعه)  ضمن مهم برشمردن جلسات شورای بهداشت، درخصوص اهمیت بهداشت و سلامت مطالبی به تفصیل بیان نمودند. وی در ادامه خواستار ضرورت توجه اعضاء به پیگیری و اجرای دقیق و به موقع مصوبات و ارتقاء سطح سلامت و بهداشت گردیدند. خانم عظیمی(سرپرست مرکز بهداشتی درمانی گورسفید)، آقای مهندس یارمرادیان (کارشناس مسئول واحد طرح و توسعه)، آقای مهندس پرهون(کارشناس ستادی  واحد سلامت محیط) وکارشناسان مرکز بهداشتی درمانی گورسفید و  بهورزان خانه های بهداشت به نمایندگی از طرف شبکه بهداشت و درمان شهرستان گیلان غرب در این جلسه حضور داشتند و مطالبی درخصوص وضعیت بهداشت دهستان گورسفید و روستاهای تحت پوشش ارائه نمودند. در پایان هر یک از اعضاء نظرات و پیشنهادات خود را ارائه و تصمیماتی اتخاذ گردید.

۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱
واحد سلامت محیط |