هفته سلامت وبرپایی ایستگاه سلامت توسط مرکز بهداشت شهرستان گیلانغرب در مراسم نماز جمعه

روز جمعه 4 اردیبهشت ماه 1394،چهارمین روز از هفته سلامت با هماهنگی که با دفتر امام جمعه شهرستان گیلانغرب به عمل آمد مسئله سلامت وهفته گرامیداشت سلامت در برنامه خطبه های نماز جمعه قرار گرفت : حاج آقا مهری در خطبه دوم نماز جمعه ضمن تاکید براهمیت وجایگاه سلامت در دین مبین اسلام در خصوص هفته سلامت واهمیت سلامت در جامعه نکاتی را ایراد فرمودند ودر ادامه از تمامی مردم ومسئولین شهرستان در راستای ارتقای وضعیت بهداشت وسلامت جامعه و شهرستان درخواست همکاری و همراهی نمودند.ایشان به توجه به نام گذاری هفته سلامت 1394 تحت عنوان(ایمنی غذا از مزرعه تا سفره) ریشه قسمت اعظم بیماریها ومشکلات سلامت بشر در عصر جدید را ناشی از تغذیه ناسالم دانستند. و در پایان از زحمات وفعالیتهای پرسنل شبکه بهداشت ودرمان شهرستان قدردانی نمودند.همچنین در این مراسم کلیه پرسنل بهداشتی با حضور درمراسم  نماز جمعه، خدماتی را از قبیل ویزیت رایگان مراجعان توسط پزشک ،توزیع تراکت وپمفلت آموزشی و.... را به نمازگزاران ارائه نمودند.

واحد آموزش سلامت |