دیدار کارکنان شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گیلانغرب با امام جمعه گیلانغرب به مناسبت هفته سلامت

در اولین روز هفته سلامت کارکنان شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گیلانغرب با امام جمعه گیلانغرب دیدار نمودند.

در اولین روز هفته سلامت  کارکنان شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گیلانغرب با نماینده ولی فقیه و  امام جمعه محترم  گیلانغرب دیدار نمودند. در این دیدار حاج آقا مهری نماینده ولی فقیه و  امام جمعه   گیلانغرب ضمن قدردانی از خدمات شبکه بهداشت ودرمان شهرستان مطالبی در خصوص اهمیت تغذیه از دیدگاه اسلام بیان نمودند. دکتر پرویز صوفیوند سرپرست شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گیلانغرب نیز مطالبی در خصوص شعار سال سازمان بهداشت جهانی و هفته سلامت واهمیت تغذیه از مزرعه تا سفره و تاثیر آن در سلامتی بیان نمودند.

واحد طرح وتوسعه شبکه |