برگزاری پنجمین جلسه کارگروه بهداشت، درمان و تأمین اجتماعی شهرستان گیلان غرب

پنجمین جلسه کارگروه بهداشت، درمان و تأمین اجتماعی شهرستان گیلان غرب در تاریخ 139/12/12 به ریاست آقای اکبری فرماندار شهرستان و با حضور سایر اعضاء در محل سالن جلسات فرمانداری تشکیل گردید. در این جلسه آقای اکبری ضمن مهم برشمردن جلسات کارگروه بهداشت و درمان درخصوص اهمیت بهداشت و سلامت مطالبی به تفصیل بیان نمودند.

برگزاری پنجمین جلسه کارگروه بهداشت، درمان و تأمین اجتماعی شهرستان گیلان غرب

پنجمین جلسه کارگروه بهداشت، درمان و تأمین اجتماعی شهرستان گیلان غرب در تاریخ 12/12/1393 به ریاست آقای اکبری فرماندار شهرستان و با حضور سایر اعضاء در محل سالن جلسات فرمانداری تشکیل گردید. در این جلسه  آقای اکبری ضمن مهم برشمردن جلسات کارگروه بهداشت و درمان درخصوص اهمیت بهداشت و سلامت مطالبی به تفصیل بیان نمودند. وی در ادامه خواستار ضرورت توجه اعضاء به پیگیری و اجرای دقیق و به موقع مصوبات و ارتقاء سطح سلامت و بهداشت گردیدند. در ادامه این جلسه خانم دکتر فتاحی سرپرست مرکز بهداشت شهرستان گزارشی از از عملکرد شبکه بهداشت ودرمان در سال جاری در رابطه با وضعیت بهداشت شهرستان ارائه نمودند. در پایان هر یک از اعضاء نظرات و پیشنهادات خود را ارائه و تصمیماتی اتخاذ گردید.

واحد سلامت محیط |