برگزاری جلسه هماهنگی و آموزشی سامانه جامع مدیریت بازرسی سلامت محیط و کار درمرکز بهداشت گیلانغرب

در تاریخ 1393/2/11 جلسه هماهنگی و آموزشی سامانه جامع مدیریت بازرسی سلامت محیط و کار در واحد سلامت محیط مرکز بهداشت شهرستان گیلانغرب برگزار گردید. در این جلسه که با حضور کلیه همکاران این واحد برگزار گردید آقای مهندس دژدار (کارشناس مسئول سلامت محیط شهرستان) مطالب و آموزش های لازم را در این خصوص به همکاران ارائه دادند و در پایان برنامه ریزی لازم جهت تجهیز و راه اندازی سامانه جامع مدیریت بازرسی سلامت محیط و کار و انجام برنامه ها و فعالیت های سلامت محیط انجام گرفت. همچنین در این جلسه درخصوص شرح وظایف همکاران سلامت محیط، مشکلات موجود مراکز بهداشتی درمانی تحت پوشش و اهداف واحد سلامت محیط به بحث و تبادل نظر پرداخته شد.

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۶
واحد سلامت محیط-واحد طرح وتوسعه شبکه |