برگزاری جلسه هماهنگی اجرای برنامه ارزیابی خطر بلایا در گیلانغرب

در تاریخ1392/8/30 توسط واحد سلامت محیط جلسه هماهنگی اجرای برنامه ارزیابی خطر بلایا در مراکز بهداشتی درمانی نظام شبکه برگزار گردید. در این جلسه آقای مهندس دژدار (کارشناس مسئول سلامت محیط شهرستان) مطالب و آموزش های لازم را در این خصوص به همکاران واحد سلامت محیط ارائه دادند و در پایان برنامه ریزی لازم جهت پیگیری و بازدید وضعیت مراکز بهداشتی درمانی و خانه های بهداشت تحت پوشش انجام گرفت.

همچنین در این جلسه درخصوص شرح وظایف همکاران سلامت محیط، مشکلات موجود مراکز بهداشتی درمانی تحت پوشش و اهداف واحد سلامت  محیط به بحث و تبادل نظر پرداخته شد.

جلسه هماهنگی 1

واحد بهداشت محیط |