برگزاری مراسم روز جهانی کودک16مهرماه وهفته ملی کودک21-15مهرماه باشعار (زنده باد کودکی،زنده باد زندگی)درمدرسه ابتدایی هفده شهریورشهرستان گیلانغرب

به مناسبت روز جهانی کودک درتاریخ 16مهر ماه در مدرسه ابتدایی هفده شهریوراین شهرستان مراسم راهپیمایی با حضور فرماندار وبخشدار شهرستان، پرسنل سلامت خانواده ، فوریتهای پزشکی،نماینده آموزش و پرورش شهرستان،هلال احمر،نیروی انتظامی ومعلمان و مربیان مدرسه،نماینده کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در راستای شعارروز جهانی کودک (زنده باد کودکی،زنده باد زندگی) برگزار گردید .در این مراسم فرماندار محترم روز جهانی کودک را به کودکان عزیز تبریک گفت .خانم رضایی کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان گیلانغرب درخصوص تغذیه صحیح دانش آموزان وتوضیحات کامل و مفصل در رابطه با سلامت کودکان وکیف و کفش مناسب کودکان ارائه نمودند.درادامه مراسم دانش آموزان به اجرای سرود و خواندن مقاله پرداختند واز دانش آموزان با یک میان وعده توسط سازمان هلال احمر پذیرایی شد. در پایان توزیع تراکت به صورت شعر با مضامین بهداشتی از طرف مرکز بهداشت بین دانش آموزان انجام شد.

17شهریور1

واحد سلامت خانواده- واحدطرح وتوسعه شبکه |