برگزاری کمیته کار ودانش جهت ادامه تحصیل بهورزان گیلانغرب در محل مرکز بهداشت گیلانغرب

کمیته کارودانش بهورزی جهت ادامه تحصیل بهورزان گیلانغرب باحضورنماینده گان محترم معاونت محترم بهداشتی استان،سرپرست محترم مرکزبهداشت،واحدهای محترم حراست وکارگزینی،کارشناس محترم واحدطرح وتوسعه ومدیر مرکزآموزش بهورزی برگزارگردید.این کمیته پرونده بهورزان متقاضی ادامه تحصیل ازنظرسوابق کاری ،غیبت وتخلفات اداری موردبررسی قرارگرفت که طی بررسی های بعمل آمده،پرونده متقاضیان مطلوب ارزیابی گردید.

صورتجلسه کمیته کارودانش

درتاریخ 92/7/14 کمیته کارودانش بهورزی جهت ادامه تحصیل بهورزان باحضورنماینده گان  محترم معاونت محترم بهداشتی استان،سرپرست محترم مرکزبهداشت،واحدهای محترم حراست وکارگزینی،کارشناس محترم واحدطرح وتوسعه ومدیر مرکزآموزش بهورزی برگزارگردید.این کمیته پرونده بهورزان متقاضی ادامه تحصیل ازنظرسوابق کاری ،غیبت وتخلفات اداری موردبررسی قرارگرفت که طی بررسی های بعمل آمده،پرونده متقاضیان  مطلوب ارزیابی گردید.

مقررگردیدآزمون کتبی ازمتقاضیان ازبلوکهای بهورزی:مفاهیم پایه مقدماتی واخلاق حرفه ای درتاریخ92/8/2 برگزارگردد.

اسامی بهورزان متقاضی ادامه تحصیل بدین شرح می باشد.

1-طاووس کیانی بهورزخانه بهداشت نیان وقیلان

2-فرشته علیمحمدی بهورزخانه بهداشت قیطول مرجان