اجرای طرح فیشورسیلانت و وارنیش فلوراید دانش آموزان ابتدائی شهرستان گیلانغرب درفصل تابستان ادامه دارد.

اجرای طرح فیشورسیلانت و وارنیش فلوراید دانش آموزان ابتدائی درفصل تابستان در مرکز بهداشت گیلانغرب

درادامه اجرای طرح فیشورسیلانت(پرکردن شیارهای دندانی)و وارنیش تراپی (فلورایدتراپی)دانش آموزان مقطع ابتدائی،طی هماهنگی واحدسلامت مدارس بااداره آموزش وپرورش ومدارس سطح شهر،این طرح درفصل تابستان نیزاجرا می گردد.

اجرای طرح فیشورسیلانت و وارنیش فلوراید دانش آموزان ابتدائی درفصل تابستان در گیلانغرب

دراین طرح روزانه تعداد ده نفراز دانش آموزان تحت پوشش خدمات مذکورقرار میگیرندوجهت کلیه دانش آموزان فلورایدتراپی انجام و دانش آموزان واجدشرایط فیشورسیلانت بعمل خواهدآمد.