حضورکارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان گیلانغرب درنماز جمعه به مناسبت هفته سلامت سال 1392

به مناسبت هفته سلامت سال 1392، دکتر صوفیوند سرپرست شبکه ، دکتر حشمتی سرپرست مرکز بهداشت و کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان گیلانغرب در نماز جمعه روز 1392/1/23(مسجد جامع گیلانغرب)شرکت نمودند وکارشناسان مرکز بهداشت فشارخون نمازگزاران را چک نمودند.

به مناسبت هفته سلامت سال 1392، دکتر صوفیوند سرپرست شبکه ، دکتر حشمتی سرپرست مرکز بهداشت و کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان گیلانغرب در نماز جمعه روز 1392/1/23 (مسجد جامع گیلانغرب) حضور بهم رسانیده و دکتر حشمتی سرپرست مرکز بهداشت شهرستان قبل از خطبه های نماز جمعه ضمن تسلیت  ایام شهادت  حضرت فاطمه (س)،  با بیان عملکرد شبکه بهداشت ودرمان شهرستان مطالبی در خصوص شعار بهداشتی هفته سلامت «فشار خون را جدی بگیریم» و اهمیت توجه به سلامتی بیان نمودند. قبل و بعد از خطبه های  نماز جمعه کارشناسان مرکز بهداشت شهرستان اقدام به گرفتن فشار خون نمازگزاران آقا و خانم نمودند.که ازتعداد 155 نفرنمازگزار مراجعه کننده 26% آنان دارای فشارخون بالا بودند.

نماز جمعه

نماز جمعه1