توزیع میان وعده سالم در مدارس ابتدایی روستاههای سراب وگورسفید گیلانغرب به مناسبت هفته سلامت

به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت مرکز بهداشت گیلان غرب در اولین روز هفته سلامت اقدام به توزیع میان وعده سالم (سیب و شیر) دربین دانش آموزان مدراس ابتدایی روستاهای سراب وگورسفید شهرستان نمود با این امید که فرهنگ میان وعده سالم در مدارس ترویج یابد.
به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت مرکز بهداشت گیلان غرب با همکاری واحد سلامت مدارس ، بهداشت خانواده واداره آموزش وپرورش شهرستان گیلانغرب  در اولین روز هفته سلامت اقدام به توزیع میان وعده سالم  (سیب و شیر) دربین دانش آموزان مدراس ابتدایی  روستاهای سراب وگورسفید شهرستان نمود با این امید که فرهنگ میان وعده سالم در مدارس ترویج یابد. توزیع میان وعده سلام در طول هفته سلامت در شش مدرسه دیگر انجام خواهد شد.
واحد بهداشت مدارس |