توزیع بیش از 67000000ریال قطره آهن، مولتی ویتامین وآ.دجهت کودکان مناطق روستایی گیلانغرب

با توجه به اهمیت رشد وتغذیه کودکان وضرورت مکمل یاری دررشد ونمو جسمی ومغزی آنان شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گیلانغرب 76168000 ریال مکمل آهن، مولتی ویتامین وآ.د در بین خانه های بهداشت توزیع نمود. دکتر حمزه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در جلسه مدیران شبکه ،روسای مرکز بهداشت وکارشناسان طرح وتوسعه شبکه از این اقدام شبکه گیلانغرب قدردانی کرد.
یکی از اهداف اساسی نظام بهداشتی کشور توجه به رشدوتغذیه کودکان در 2 سال اول زندگی می باشد با توجه به اهمیت رشد وتغذیه کودکان وضرورت مکمل یاری دررشد ونمو جسمی ومغزی آنان شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گیلانغرب مبلغ  76168000 ریال مکمل آهن، مولتی ویتامین وآ.د خریداری ودر بین خانه های بهداشت توزیع نمود. دکتر حمزه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در جلسه مدیران شبکه ،روسای مرکز بهداشت وکارشناسان طرح وتوسعه شبکه از این اقدام شبکه گیلانغرب قدردانی کرد.
واحد طرح وتوسعه شبکه |