اخبار

شیوه نامه بهداشتی ذبح دام و نگهداری و توزیع فرآورده های خام دامی

شیوه نامه بهداشتی ذبح دام و نگهداری و توزیع فرآورده های خام دامی
شیوه نامه بهداشتی ذبح دام و نگهداری و توزیع فرآورده های خام دامی: از خرید دام زنده و یاگوشتهایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبح وعرضه می شوند خودداری شود. دام زنده ازمیادین عرضه مجاز و تحت نظر سازمان دامپزشکی خریداری شود. ذبح دام صرفادرکشتارگاه های تحت نظارت ادارات کل دامپزشکی انجام شود وبه هیچ عنوان دام در منازل ومعابرعمومی ذبح نشود. افرادی که به ذبح دام مشغول هستند بایداز وسایل حفاظت فردی مانند دستکش،چکمه و لباس مناسب استفاده کنند وابزارشان را بعداز ذبح ضدعفونی کرده و همچنین خونابه ها به طریق بهداشتی دفع شود. به هیچ وجه دامی که دارای علائم بیماری است ذبح و مصرف نشود. گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل ۲۴ ساعت دردمای۴درجه سانتیگراد در یخچال قرارداده شود. جگروسایر امعا واحشای دام،پس از ۴۸ساعت نگهداری در دمای۴درجه سانتی گراد، مصرف شود. افرادی که گوشت خردمی کنند بخصوص زنان خانه دارحتماازدستکش استفاده نمایند. از مصرف گوشت وجگر نیم پز اجتناب شود. از دستکاری،کندن وله کردن کنه های موجود بر روی بدن دام اکیدا خودداری شود.
۱۷ خرداد ۱۴۰۴ ۱۲:۵۰

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید