بازدید ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گیلان غرب

در مورخه 11/4/90 ریاست محترم دانشگاه جناب دکتر نیکبخت از شبکه بهداشت و درمان شهرستان گیلان غرب بازدید بعمل آوردند.ایشان ابتدا در ستاد مرکز بهداشت با حضور دکتر بهرامی سرپرست شبکه ، دکتر پوریاور سرپرست مرکز بهداشت و کارشناسان ستادی تشکیل جلسه دادند و در جوی بانشاط و دوستانه مشکلات موجود در شهرستان را از نزدیک مورد بررسی قرار دادند و جهت رفع مشکلات دستورات لازم را صادر فرمودند.ایشان همچنین با حضور در بیمارستان الزهرا ضمن بازدید از بخشهای مختلف در خصوص حل مشکلات دستوراتی  را صادر کردند.جناب دکتر نیکبخت به همراه دکتر بهرامی و دکتر پوریاور با فرماندار دیدار کردند و در خصوص مشکلات بهداشتی شهرستان با آقای رستمی فرماندار محترم مشورت نمودند.
دیدار1
دیدار2