ورزش هدیه هر انسان به قلب خود است

زندگی ماشینی، آلودگی هوا، کم تحرکی و تغذیه نامناسب، خطرهای بی شماری برای قلب دارند و قربانیان بسیاری گرفته اند. ورزش اگر به اندازه، با برنامه و منظم و البته با نظر پزشک باشد، عاملی مهم برای تقویت قلب است. ورزش ، قلب را نیز مانند دیگر اعضای بدن نیرومند می کند.

یک متخصص پزشکی ورزشی گفت: ورزش هدیه هر انسان به قلب خود است.

دکتر بهزاد حیدرپور استادیار پزشکی ورزشی دانشکده پزشکی کرمانشاه بیان کرد: ما با ورزش، عدم استعمال دخانیات و حفظ تعادل وزن می توانیم از قلب خود در برابر بیماری های مختلف محافظت کنیم.
وی اظهار داشت: ورزش مناسب برای سلامتی قلب در افراد سالم ترکیبی از تمرینات هوازی و قدرتی است زیرا این تمرینات توانایی عضلات برای کسب بیشتر اکسیژن از جریان خون را بالا می برند.

به گفته این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ورزش های مفید برای بیماران قلبی شامل دوچرخه سواری، شنا کردن، پیاده روی و استفاده از تردمیل است.

دکتر حیدرپور تاکید کرد: هر فرد برای شروع ورزش نیازمند نسخه ورزشی تخصصی می باشد که از پزشک متخصص خود دریافت می کند.