هشتمین دستگاه سی تی اسکن دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از اوایل کرونا تاکنون ، به بیمارستان الزهراء شهرستان گیلانغرب تحویل داده شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: با پیگیریهای چند ساله تیم مدیریتی دانشگاه به ویژه معاونت غذا و دارو  و حمایت استاندار و  نماینده مردم شهرستان گیلانغرب در مجلس شورای اسلامی و دستور اکید مقام محترم وزارت در سفر اخیر به استان کرمانشاه، امروز یک دستگاه سی تی اسکن پیشرفته ۱۶ اسلایس تحویل بیمارستان الزهراء گیلانغرب گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر قباد محمدی گفت:این دستگاه محصول کمپانی زیمنس آلمان و مدل somatom go now بوده که ارزش ریالی آن با ارز آزاد نزدیک به هفت میلیارد تومان می باشد.

وی اظهار داشت: با نصب و بهره برداری از این دستگاه، حاشیه امنیت خوبی برای بیماران و کادر درمان شهرستان ایجاد خواهد شد و از اعزام بیماران شهرستان به شهرهای همجوار جلوگیری بعمل خواهد آمد.

دکتر محمدی گفت: به این ترتیب تمامی بیمارستانهای  شبکه های بهداشت و درمان واجد شرایط تابعه دانشگاه مجهز به دستگاه سی تی اسکن می شوند.