سمینار یک روزه بسیج اطلاع رسانی تغذیه در گیلانغرب

در تاریخ 4/12/89 سمینار یک روزه بسیج اطلاع رسانی تغذیه با حضور فرماندار ، روسای ادارات و ارگانها، مدیران مدارس و مجتمع های اموزشی و کارکنان بخش های مختلف بهداشت و درمان شهرستان گیلانغرب در محل سالن اجتماعات اداره اموزش و پرورش شهرستان گیلانغرب برگزار گردید.سمینار با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و نواختن سرود جمهوری اسلامی ایران شروع شد . سپس توسط آقای دکتر بهرامی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان گیلانغرب اهمیت تغذیه و اهداف سمینار بیان شد سپس توسط آقای دکتر رستمی فرماندار شهرستان گیلانغرب اهمیت تغذیه و بهداشت از دیدگاه اسلام بیان شد و بر اهمیت جایگاه ویژه سیستم بهداشتی درمانی تاکید شد.

آنگاه سرودی توسط دانش آموزان مدرسه 17 شهریوردر خصوص خواص میوه ها اجرا شد سپس بحث اصلی سمینار با عنوان نقش تغذیه درپیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی توسط آقای دکترپوریاور سرپرست مرکز بهداشت شهرستان گیلانغرب ارائه گردید. در پایان سمینار نیز از فعالان عرصه تغذیه و آموزش در سطح مدارس قدردانی شد.

همایش