کنترل سر وصدا در کارخانه شیر
با تلاش وپیگیری واحد بهداشت حرفه ای ونیز معرفی به دادگاه وپلمپ یکی از کارگاههای شیر شهرستان
گیلانغرب : سروصدا درقسمت دستگاه پاستوریزاسیون به زیر حدمجاز کاهش یافت .
نحوه کنترل صدا به این صورت بود که قبلا" یک پمپ با چهار پایه به سینی استیل زیر دستگاه وصل بود که این پمپ با روشن شدن سینی
را به لرزش در می آورد واین خود باعث ایجاد سروصدای بیش از حدمجاز می شد با یک اقدام کم هزینه وخریداری یک پمپ بدون پایه
سروصدای این دستگاه به زیر استاندارد مجاز کاهش پیدا کرد.