دیدار مشترک منتخب مردم در مجلس دهم و مدیر برنامه ریزی ریاست محترم دانشگاه در شبکه بهداشت گیلانغرب

روز چهارشنبه مورخ 15/2/95 آقای حاج فرهاد تجری منتخب مردم گیلانغرب، سرپلذهاب و قصرشیرین به همراه آقای دکتر علی کریمی مدیر محترم برنامه ریزی ریاست دانشگاه دیداری صمیمانه با مدیر و سایر مسئولین شبکه بهداشت گیلانغرب داشتند.

در این دیدار صمیمی ابتدا جناب آقای دکتر بهمن پوریاور گزارش کاملی از اقدامات شبکه بهداشت گیلانغرب در 6 ماهه دوم سال 94 و نیز برنامه و پروژه های در حال اجرا یا آتی شبکه بهداشت در سال جاری ارائه کردند. از جمله اقدامات شبکه بهداشت در سال 94 و ابتدای سال 95 رنگ آمیزی ستاد شبکه بهداشت، مرکز جوب باغان دیره و 16 باب خانه بهداشت، کمدکاری و زیباسازی ستاد شبکه بهداشت، تعمیر کلینیک دندانپزشکی مرکز بهداشت، تجهیز بیمارستان به دستگاههای اکوکاردیوگرافی و سونوگرافی قابل ذکر است. همچنین مهمترین برنامه های جاری و در دست اقدام شبکه بهداشت عبارتند ازاحداث کلینیک ویژه متخصصین، استاندارد سازی بلوک زایمانی، احداث فوریتهای پزشکی سومار و کل کش، احداث مرکز سلامت جامعه شهری شماره 3، احداث آزمایشگاه مرکزی مرکز بهداشت، احداث سالن جلسات شبکه بهداشت.

در ادامه جلسه سرکار خانم دکتر فتاحی سرپرست مرکز بهداشت شهرستان ضمن خوشامد گویی به حاضرین، برخی مشکلات مرکز بهداشت شهرستان را بیان کردند. سپس جناب آقای دکتر کریمی مدیر برنامه ریزی ریاست دانشگاه به عزم راسخ ریاست و مجموعه دانشگاه برای رفع مشکلات بخشهای بهداشت و درمان اشاره کردند و برنامه ریزی مدون مسئولین دانشگاه را در این زمینه یادآور شدند. در پایان جناب آقای تجری منتخب مردم شریف گیلانغرب در مجلس دهم با اشاره به رشادتهای مردم گیلانغرب در دوران دفاع مقدس بیان داشتند گیلانغرب به فرموده رهبر معظم انقلاب دومین شهر مقاوم کشور است و به تناسب ایثارگری هم باشد باید توجه مضاعفی به وضیعت بهداشت و درمان این شهرستان در خصوص تامین اعتبارات شود. ایشان ابراز امیدواری کردند ریاست محترم دانشگاه جلسه هیات رئیسه را با اولویت زمانی در گیلانغرب برگزار نمایند. همچنین بر عزم خود و مجمع منتخبین استانی برای بهبود وضعیت بهداشت و درمان استان تاکید کردند.

در اینجا لازم است از عنایت ویژه ریاست محترم دانشگاه، آقای حاج فرهاد تجری منتخب مردم در مجلس دهم و جناب آقای دکتر علی کریمی بخاطر بررسی مشکلات شبکه بهداشت و درمان شهرستان گیلانغرب صمیمانه تشکر و قدردانی نماییم.

حاج تجری2

حاج تجری 6