سمینار غلبه بر دیابت

در تاریخ 4/2/95 سمینار غلبه بر دیابت با حضور سرپرست شبکه بهداشت ودرمان، سرپرست مرکز بهداشت و سایر پرسنل شبکه بهداشت و درمان، امام جمعه محترم شهرستان حجه الاسلام و المسلین حاج آقا مهری، معاون محترم فرماندار، روسای ادارات، پزشکان، بهورزان، کاردان و کارشناسان مراکز، والدین دانش آموزان به همراه دانش آموزان مدرسه ساره وعصمت در سالن تربیت اداره آموزش وپرورش شهرستان برگزار گردید .

در ابتدا دکتر پوریاور سرپرست شبکه بهداشت ودرمان گیلان غرب ضمن خیر مقدم مطالبی در خصوص بیماری دیابت و لزوم رعایت شیوه زندگی سالم ایراد و در ادامه فعالیتها و خدمات شبکه بهداشت و درمان شهرستان در سال 1394 و برنامه های آن در سال 1395 را برای حضار تشریح کردند. در ادامه امام جمعه محترم شهرستان در خصوص اهمیت سلامت از دیدگاه اسلام سخنانی بیان فرمودند. سپس جناب آقای همتی معاون محترم فرماندار در بیاناتی تعهد دولت را در ارائه خدمات سلامت و و اهم برنامه های آن را برای حضار تشریح کردند. در پایان از جناب آقای دکتر پرویز صوفیوند مدیر سابق شبکه بهداشت شهرستان، دکتر فریده رسولی و دکتر یداله امیری بعنوان پزشکان نمونه، محمدرضا یوسفی و مریم رضایی کارشناسان نمونه ستادی، ایرج علیکرمی و ماشااله ملکی کاردانهای نمونه مراکز و یداله خزلی، میفر صحرایی و اسفندیار امینی بهورزان نمونه شهرستان با اهدا لوح تقدیر وجوایز تقدیر بعمل آمد.

سمینار 3

سمینار 2