گزارش ریاست شبکه بهداشت و درمان شهرستان در جمع نماز گزاران شهرستان گیلانغرب

روز چهارشنبه مورخه 94.11.21 مدیریت و پرسنل شبکه بهداشت و درمان شهرستان گیلانغرب با حضور در مسجد جامع شهر گیلانغرب نماز مغرب و عشاء را به امامت جت الاسلام سید سیف اله موسوی اقامه کردند. پس از پایان نماز، آقای دکتر بهمن پوریاور گزارشی در خصوص خدمات نظام سلامت در نظام مقدس جمهوری اسلامی ارائه دادند.

ایشان با بیان اینکه اساسا مقایسه نظام سلامت در جمهوری اسلامی با دوران ستمشاهی کاری اشتباه است، افزودند: امروزه به لطف خدمات ارزنده نظام مقدس جمهوری اسلامی و پیشرفتهای چشمگیر در این حوزه، خدمات سلامت ما باید با کشورهای پیشرفته دنیا مقایسه شود. دکتر پوریاور در بخش بعدی سخنان خود، برنامه های طرح تحول نظام سلامت در ایران را تشریح کردند.

ایشان در بخش پایانی سخنان خود وجود دکتر کریم در راس امور دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه را بعنوان ریاست دانشگاه یک نعمت بزرگ برای استان عنوان کرد و با قدردانی از عنایت ویژه ای که ایشان نسبت به مردم شهیدپرور گیلانغرب دارند، شرح کوتاهی بر عملکرد خود و همکاران ارائه کردند که شامل موارد ذیل بود:

1- جذب و حضور متخصصین قلب، رادیولوژی و سونوگرافی، بیهوشی، جراحی عمومی، داخلی، زنان و اطفال

2- تامین دستگاه اکوکاردیوگرافی

3- تامین دستگاه پیشرفته سونوگرافی

4- تجهیز، زیبا سازی و رنگ آمیزی ستاد مرکز بهداشت شهرستان

همچنین برنامه های آتی شبکه نیز بدین ترتیب گزارش گردید:

1- توسعه و تجهیز زایشگاه بیمارستان الزهرا (س)

2- باز طراحی، توسعه و تجهیز اطاق عمل بیمارستان الزهرا (س)

3- تجهیز، رنگ آمیزی و زیباسازی 6 مرکز و 40 خانه بهداشت تابعه

4-  احداث کلینیک متخصصان در بیمارستان الزهرا (س) به متراژ 500 متر