برگزاری شورای بهداشت بخش گواور شهرستان گیلان غرب

شورای بهداشت بخش گواور شهرستان گیلان غرب در تاریخ 20/12/1393 به ریاست آقای رحیمی بخشدار بخش گواور و با حضور سایر اعضاء در محل سالن جلسات بخشداری بخش گواور تشکیل گردید. در این جلسه آقای رحیمی ضمن مهم برشمردن جلسات شورای بهداشت، درخصوص اهمیت بهداشت و سلامت مطالبی به تفصیل بیان نمودند. وی در ادامه خواستار ضرورت توجه اعضاء به پیگیری و اجرای دقیق و به موقع مصوبات و ارتقاء سطح سلامت و بهداشت گردیدند.

برگزاری شورای بهداشت بخش گواور شهرستان گیلان غرب

شورای بهداشت بخش گواور شهرستان گیلان غرب در تاریخ 20/12/1393 به ریاست آقای رحیمی بخشدار بخش گواور و با حضور سایر اعضاء در محل سالن جلسات بخشداری بخش گواور تشکیل گردید. در این جلسه  آقای رحیمی ضمن مهم برشمردن جلسات شورای بهداشت، درخصوص اهمیت بهداشت و سلامت مطالبی به تفصیل بیان نمودند. وی در ادامه خواستار ضرورت توجه اعضاء به پیگیری و اجرای دقیق و به موقع مصوبات و ارتقاء سطح سلامت و بهداشت گردیدند. آقای دکتر امیری(سرپرست مرکز بهداشتی درمانی حیدریه)، آقای فتاحی نسب(سرپرست مرکز بهداشتی درمانی گواور)، آقای مهندس یارمرادیان (کارشناس مسئول واحد طرح و توسعه) و آقای مهندس سلمانی(سرپرست واحد سلامت محیط) به نمایندگی از طرف شبکه بهداشت و درمان شهرستان گیلان غرب در این جلسه حضور داشتند و مطالبی درخصوص وضعیت بهداشت بخش گواور و روستاهای تحت پوشش ارائه نمودند. در پایان هر یک از اعضاء نظرات و پیشنهادات خود را ارائه و تصمیماتی اتخاذ گردید.

واحد سلامت محیط |