برگزاری جلسه آموزشی جمع آوری فضولات حیوانی و زباله های اطراف روستاها و جاده های اصلی بخش مرکزی شهرستان گیلان غرب

پیرو مصوبه پنجمین جلسه کارگروه بهداشت، درمان و تأمین اجتماعی شهرستان گیلان غرب جلسه آموزشی جمع آوری فضولات حیوانی و زباله های اطراف روستاها و جاده های اصلی بخش مرکزی شهرستان گیلان غرب به ریاست آقای احمدی)بخشدار بخش مرکزی( و با حضور سرپرستان مراکز بهداشتی درمانی، بهورزان خانه بهداشت و دهیاران بخش مرکزی در محل سالن اجتماعات فرمانداری تشکیل گردید. در این جلسه  آقای احمدی بر تعامل بیشتر بخشداری و مرکز بهداشت درخصوص احداث جایگاه های جمع آوری فضولات حیوانی و زباله، اهمیت بهداشت و سلامت، مطالبی به تفصیل بیان نمودند. در ادامه این جلسه خانم دکتر فتاحی(سرپرست مرکز بهداشت شهرستان) و آقای مهندس سلمانی(سرپرست واحد سلامت محیط) در خصوص موضوع جلسه و برنامه های مرکز بهداشت مطالبی ارائه نمودند. در پایان تعدادی از بهورزان و دهیاران، نظرات و پیشنهادات خود را ارائه نمودند.

واحد سلامت محیط |