مانور آمادگی تیم واکنش سریع مرکز بهداشت گیلانغرب جهت استقرار در بازرچه سومار

به دنبال تماس تلفنی معاونت محترم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه جناب آقای دکتر علیرضا احمدی مبنی براحتمال برگشت زوار عتبات عالیات از مرز سومار وهماهنگی بعمل آمده اولین جلسه داخلی تیم در ساعت 20 روز جمعه 1393/9/21 در محل مرکز بهداشت گیلانغرب برگزار گردید.در این جلسه رئیس مرکز بهداشت ،کارشناس مسئول واحدهای طرح وتوسعه شبکه ومبارزه با بیماریها ، کارشناسان بهداشت محیط ، مسئول نقلیه ، مسئول فوریتهای پزشکی ، مسئول وکارشناس آزمایشگاه با هماهنگی مدیریت شبکه ترتیب اعزام تیم ها  همراه با مواد ووسایل مورد نیاز را بررسی نمودند. ومقررگردید راس ساعت 8 صبح روز شنبه 1393/9/22 جلسه تکمیلی برگزار گردد.
واحد طرح وتوسعه شبکه |