برگزاری همایش یکروزه زایمان فقط طبیعی مگر اینکه... در شهرستان گیلانغرب

همایش یکروزه زایمان فقط طبیعی مگر اینکه... در شهرستان گیلانغرب با حضورفرماندارمحترم ونمایندگان محترم ادارات سرپرست محترم شبکه توسط واحدسلامت خانواده مرکزبهداشت در محل سالن ارشاد برگزارگردید

برگزاری همایش یکروزه زایمان فقط طبیعی مگر اینکه... در شهرستان گیلانغرب

در تاریخ 1/9/93همایش یکروزه زایمان فقط طبیعی مگر اینکه...  در شهرستان گیلانغرب با حضورفرماندارمحترم ونمایندگان محترم ادارات سرپرست محترم شبکه توسط واحدسلامت خانواده مرکزبهداشت در محل سالن ارشاد برگزارگردید که در خصوص مزایای زایمان طبیعی و عوارض سزارین برای مادر و نوزاد جهت 180 نفر از زنان باردار شکم اول وهمسرانشان توسط آقای دکترمیر محمدی متخصص نوزادان و سرکار خانم دکتر فتاحی سرپرست مرکز بهداشت مطالبی بیان شد .

دربرنامه مذکورفیلم آموزشی سزارین پخش گردیدوتوسط دانش آموزان دبستان ارشاد اجرای سرود صورت گرفت درادامه مسابقه ای باموضوع مقایسه سزارین و زایمان طبیعی برگزارو به 5نفرازبرندگان به قید قرعه جوایزی اهداء شد.در خاتمه زنان باردار توسط اکیپ پزشکی و مامایی مستقر در همایش ویزیت گردیدند.

واحد سلامت خانواده |