کتابخانه الترونیک بهداشت محیط( از سایت مرکز سلامت محیط وکار) مجموعه رهنمودها و دستورالعمل ها (پژوهشکده محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی تهران)
10قانون طلایی سازمان بهداشت جهانی برای تهیه مواد غذایی ایمن وبهداشتی
بهداشت آب وآب آشامیدنی سالم
توصیه های بهداشتی در خصوص خریدمواد غذایی
توصیه های بهداشتی درخصوص ایمنی مواد غذایی(بخصوص در زمان مسافرت )
علائم فساد مواد غذایی
روش سالم سازی میوه وسبزیجات
استفاده از نمک یـددار مطمئنترین راه برای تامین یـد بدن است:
تهدید سلامت مردم با تجارت نمک دریا/ اختلالات ناشی از کمبود ید زندگی 1.5 میلیارد انسان را تهدید می کند
توصیه های کاربردی برای مصرف نمک
مضرات استعمال سیگار و قلیان
آموزش تصویری شستن دست در 10 مرحله