برنامه بعدی صعود به کوه هُجر پیشنهاد گردیده است .که ثبت نام آن از طریق ارتباط گروهی کوهنوردان دانشگاه در تلگرام صورت می گیرد.

سلام

گزارش امروله به اختصار:

با احتزام همانطور که از طریق رسانه های ارتباط جمعی ، وضعیت حاکمیت برودت هوا را در این ایام شاهد بودیم  و از طرفی تقویم برنامه گروه کوهنوردی دانشگاه جهت امروله تنظیم شده بود طی ثبت نامی که صورت گرفت تعداد هفت نفر داوطلب کوهپیمایی در این شرایط خاص جوی توانستند  در اول صبح روز جمعه تاریخ 1398/11/04  در ساختمان شماره یک دانشگاه حاضر شوند وبوسیله مینی بوس دانشگاه به رانندگی آقای خلیل منصوری به سمت شهرستان صحنه و پس از عبور از دشتهای سفید پوش راهی روستای قاسم آباد شدیم در ساعت 07:40 دقیقه کوهنوردان مجهز به وسایل زمستاتی شیب روستا را به سمت شمال مورد هدف خود قرار دادند هوا ابری ،زمین بکپارچه یخ و پوشیده از برف پودری که ماحصل بارش برف اخیر بودو ارتفاع برف درمناطق مختلف تفاوت داشت پس از پیمودن شیب اولیه دامنه کوه به شیبهای سنگی برخورد نمودیم که در برخی از مکانها  تبدیل به صخره می شد دست به سنگ وعبوراز شیب های یخی  در شرایط جوی حاکم خیلی سخت بود وبرخی از کوهنوردان که کلنگ نداشتند با چالش هایی مواجه می شدند به هر تقدیر دوساعت و نیم زمان سپری گردید تا توانستیم بر روی خط الرأس استوار شویم و از آنجا با مانع های یخ و صخره مواجه شدیم که عبور از آن ریسک پذیر و زمان بر بود .

با عنایت به وضعیت هوا پس از اندکی استراحت راه بازگشت را از مسیر صعود با احتیاط دنبال نمودیم و با توکل به خداوند منان ،حوالی ساعت 14:00 برنامه بدون مشکل خاصی در ساختمان ستاد دانشگاه خاتمه یافت.والسلام

8

7

آقایان از سمت راست:بیژن سعیدی ، سیامک  پُردلی ،صمصام دبیری ،بابک بهرامیان ،حسین داعی ،حسین پردلی و قربانعلی صیدی6