برگزاری نشست کانون ها و تشکل های دانشجویی دانشگاه ها با حضور حجت الاسلام و المسلمین مصطفی رستمی

جلسه دیدار مسولین و اعضای کانون ها و تشکل های دانشجویی دانشگاه ها با حضور حجت الاسلام و المسلمین مصطفی رستمی ( رئیس نهاد نمایندگی مقام مظم رهبری در دانشگاه ها ) در روز شنبه  مورخ 23/9/98 در سالن جلسات بوستان دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

حجت الاسلام رستمی در این نشست پای صحبت ها و دغدغه های دانشجویان نشستند.و با ایشان به گفتگو پیرامون موضوعات مورد بحث پرداختند.

این نشست با حضور نمایندگان و مجموعه های فرهنگی دانشجویی دانشگاه ها انجام پذیرفت.