آگهی مزایده عمومی ضایعات معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه

دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه درنظر دارد مزایده فروش ضایعات معاونت فرهنگی و دانشجویی خود رابه شرح مذکور و با جزئیات مندرج در اسناد مزایده با بهره گیری از سامانه تدارکات الکترونیک دولت(setadiran.ir )وبا شماره 1098030559000002بصورت الکترونیکی به فروش برساند.

1)زمان انتشار در سایت: ساعت 8 صبح روزچهارشنبه تاریخ 98/8/1می باشد.

2)مهلت زمانی دریافت اسناد مزایده: ساعت 19  روز یکشنبه تاریخ98/8/12می باشد.

3)تاریخ بازدید:از  مورخ 98/8/1  لغایت مورخ 98/8/13 از ساعت 8 صبح لغایت 15 عصر می باشد.

4)مهلت ارسال پیشنهاد قیمت: تا ساعت 10 روز سه شنبه مورخ 98/8/14 می باشد.

5)زمان بازگشایی پاکتها:ساعت10:30روزسه شنبه تاریخ 98/8/14می باشد.

محل بازگشایی پیشنهادات واصله درمحل کرمانشاه،بلوارشهید بهشتی،ساختمان شماره ی دو دانشگاه علوم پزشکی ،طبقه دوم ،دفتر معاونت فرهنگی و دانشجویی می باشد.

6)   اطلاعات تماس  با دستگاه مزایده گزار جهت دریافت اطلاعات بیشتر درخصوص اسناد مزایده : کرمانشاه ،بلوارشهید بهشتی،ساختمان شماره ی دو دانشگاه علوم پزشکی ،طبقه دوم، اداره امور عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی (تلفن:38369856-083 )می باشد.

7)سپرده شرکت درمزایده 46/000/000ریال (چهل وشش میلیون ریال)بصورت ضمانتنامه معتبر بانکی بدون قید وشرط ویا واریز نقدی وجه مذکور به حساب شماره 0104173702007 بانک صادرات شعبه مدرس(کرمانشاه) بنام دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه می باشد.

8)ضمنا رعایت موارد ذیل الزامی می باشد:

1-8)برگزاری مزایده صرفا از طریق سامانه تدارکات الکترونیکی دولت می باشد وکلیه مراحل فرآیند مزایده شامل خرید ودریافت اسناد مزایده (درصورت وجود هزینه مربوطه)،پرداخت تضمین شرکت درمزایده (ودیعه)،ارسال پیشنهاد قیمت، بازگشایی پاکات،اعلام به برنده،واریز وجه مزایده وتحویل کالا دربستر سامانه ازاین طریق امکان پذیر می باشد.

2-8)پیشنهاد می گردد با توجه به تنوع ضایعاتمطرح شده درمزایده قبل از ارائه پیشنهاد، از اقلام موضوع مزایده بازدید به عمل آورید.

3-8)علاقه مندان به شرکت درمزایده می بایست جهت ثبت نام ودریافت گواهی الکترونیکی(توکن)با شماره ذیل تماس حاصل نمایند:

مرکز پشتیبانی وراهبری سامانه :41934-021

اطلاعات تماس دفاتر ثبت نام سایر استانها ،درسایت سامانه (www.setadiran.ir) بخش "ثبت نام/پروفایل مزایده گر" موجود است.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات

بهداشتی درمانی کرمانشاه