تجهیز 100 آمبولانس در مسیر تردد زوار اربعین

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه گفت:یکصد دستگاه آمبولانس مسیر تردد زوار اربعین به دارو و ملزومات پزشکی مورد نیاز مجهز شده اند.

دکتر قباد محمدی در مصاحبه با خبرنگار صداوسیما اظهار داشت: همچنین انبار داروی شرایط اضطراری در منطقه ایجاد شده که دارو و ملزومات پزشکی موردنیاز شرایط احتمالی بحران در آن در حال تکمیل است.

وی افزود: در همه بیمارستان‌های مسیر تردد دارو و ملزومات مصرفی مازاد شامل باند، گاز، سرنگ، آنژیوکت و. قرار داده خواهد شد.
معاون غذا وداروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خاطرنشان کرد: تجهیزات پزشکی سرمایه‌ای بخصوص برای بیمارستان قصرشیرین در سال‌های قبل که بحث پیاده روی اربعین مطرح بود، تامین شده است.

دکتر محمدی یادآور شد: ارایه خدمت و به تبع آن تحویل دارو به زوار نیازمند دفترچه‌های درمانی است، لذا از زوار گرامی می‌خواهیم که حتما دفترچه‌های خود را در سفر به همراه داشته باشند.