نشست مشترک اعضای هیات رییسه دانشگاه با مدیران و مسولان شبکه ها

رییس دانشگاه در نشست مشترک اعضای هیات رییسه دانشگاه با مدیران و مسولان شبکه ها گفت: حساسیت های همیشگی در مورد  بودجه تشدید شود و در فعالیتها صرفه جویی و بهره وری اعمال شود.

دکتر مرادی افزود: پروژه های عمرانی باید به صورت مداوم رصد شوند و هرگونه مساله و مشکلی برای اتخاذ تصمیم به ستاد دانشگاه منعکس شود.

وی خواستار تقویت ارتباط با همکاران در جای جای شهرستان ها شد و گفت: ارتباط با همکاران باید تقویت و از نظرات و پیشنهادهای آنها برای رفع مسایل بهره برداری شود.

دکتر مرادی افزود: ارتباط با روابط عمومی دانشگاه برای انعکاس زحمات و دستاوردها تشدید شود ، به گونه ای که مردم درجریان فعالیت های همکاران قرار گیرند.

وی بیان کرد: فضای مجازی مورد پایش مستمر قرار گیرد و از ظرفیت های آن برای پیشبرد اهداف سلامت بهره گیری شود.