کلیه ساختمان های ملکی دانشگاه به فیبر نوری متصل می شوند

مدیر آمار و فناوری دانشگاه. صبح امروز در “میز خبر” روابط عمومی گفت: کلیه ساختمان های ملکی دانشگاه به فیبر نوری متصل می شوند

مهندس پاک نیا افزود :هم اکنون ۶۸درصد اماکن دانشگاهی در استان تحت پوشش اینترنت قرار دارند و تا پایان سال ،ضریب نفوذ اینترنت به ۸۵درصد خواهد رسید.

وی همچنین اعلام کرد: پرونده الکترونیک سلامت با ۳پرونده در حال پیگیری است.

پاک نیا عنوان کرد: پوشش سامانه سیب که برای پوشش سطح اول خدمات بهداشتی درمانی طراحی شده است تقریبا در استان کامل شده است.

وی گفت:سامانه HIS که در تمام بیمارستان های استان راه اندازی شده ، استحقاق درمان و استعلام هویت را هم مانیتور می کند.

مهندس پاک نیا افزود: سامانه نوبت دهی الکترونیک که در حال راه اندازی است و پوشش آن تا پایان سال کامل می شود.

مدیر آمار و فناوری دانشگاه بیان کرد: کارگاههای پیشرفته ای برای بروز شدن دانش کارشناسان با تحولات حوزه ارتباطات در زمینه نرم افزار ها و سخت افزارها برگزار می شود.

وی گفت: از برنامه های در دست اجرا می توان به مجازی سازی سرورهای موجود در دیتا سنتر دانشگاه ، مدیریت هاستینگ دانشگاه ، طراحی نرم افزارهای متعدد، ارتقای دسترسی ها در سایت دانشگاه ، ایجاد داشبورد مدیریتی برای معاونت ها و مدیریت های ستادی و استقرار ون دانشگاه (wide aeria network)  اشاره کرد که منجر به صرفه جویی کلان هم در بودجه و هم در زمان ارایه خدمات خواهد شد.