دکتر جهانبخش ولدبیگی به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان پاوه منصوب شد/ تقدیر از صبور حسینی

دکتر جهانبخش ولد بیگی به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان پاوه منصوب شد.

رییس دانشگاه در حکمی دکتر جهانبخش ولد بیگی را به سمت سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان پاوه منصوب  و از زحمات صبور حسینی درزمان تصدی این مسئولیت تقدیر کرد.

دکتر ولدبیگی دارای مدرک دکترای تخصصی دندانپزشکی از دانشگاه علوم پزشکی تهران است که از سوابق او می توان مسئولیت واحد بهداشت دهان و دندان شبکه پاوه، ریاست مرکز بهداشت این شهرستان، ریاست شبکه بهداشت و درمان پاوه، عضویت در انجمن خیریه دندانپزشکی لبخند خلیج فارس، عضویت در شورای اجرایی هلال احمر شهرستان پاوه، بازرس هلال احمر شهرستان و عضویت در هیات مدیره هلال احمر استان را نام برد.

همچنین متن لوح تقدیر دکتر مرادی رئیس دانشگاه از صبور حسینی به شرح ذیل است:

جناب آقای صبور حسینی

خدمت درعرصه ارزشمند سلامت و مراکز دانشگاهی نعمت گرانقدر پروردگار است که به برخی از بندگان خود عطا می فرمایند . امیدوارم خداوند بزرگ توفیق بهره مندی از این بازه زمانی را به بهترین شکل ممکن در جهت رضایت خالق و خرسندی مخلوق به همه ما ارزانی دارد.
بدینوسیله برخود لازم می دانم از تمامی تلاشهای بی شائبه و صادقانه جنابعالی درمدت سرپرستی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان پاوه با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر نموده و امیدوارم همواره موفق ومؤید باشید.

دکتر محمودرضا مرادی