برگزاری مراسم روز جهانی دیابت

به مناسبت ۲۳ آبان ماه، روز جهانی دیابت در مرکز آموزشی درمانی آیت ا... طالقانی مراسمی برگزارشد .
در این مراسم مسئولین دانشگاه و تعداد کثیری از بیماران دیابتی استان حضور داشتند.
در ۲۳ آبان ماه همزمان با روز جهانی دیابت مراسمی با حضور مسئولین دانشگاه و بیماران دیابتی استان در مرکز آموزشی درمانی آیت ا... طالقانی برگزار شد.

🔸سرکار خانم دکتر رضوان مدنی- مشاور محترم ریاست دانشگاه
🔸جناب آقای دکتر شکیبا- معاونت محترم بهداشتی دانشگاه
🔸حاج آقای بیگلری-مسئول محترم انجمن حمایت از بیماران خاص
🔸جناب آقای دکتر نادری پور- مدیریت محترم بیمارستان آیت ا... طالقانی
🔸و تنی چند از  سایر همکاران از جمله مسئولین حاضر در این مراسم بودند.

🔶 در این آیین سرکارخانم دکتر رضوان مدنی- مدیریت محترم انجمن خیریه حمایت از بیماران دیابت ضمن خیر مقدم به مدعوین و تکریم بیماران دیابتی به ارائه توضیحاتی در خصوص سبک زندگی سالم این بیماران پرداخته و توصیه های پزشکی لازم در این زمینه را ایراد فرمودند.

🔶 در ادامه مراسم تعدادی از کارشناسان این حوزه به تبیین فعالیت های در حال اجرا در مرکز تحقیقات دیابت پرداخته و مراسم با اجرای برنامه هایی از جمله اهداء هدایا و دستگاه سنجش قند خون به تعدادی از بیماران ادامه یافته و با برگزاری جلسه پرسش و پاسخ و تقدیر از بیماران فعال در حوزه های مختلف فرهنگی و ورزشی پایان یافت.
۲۶ آبان ۱۳۹۷ ۱۲:۱۷