شماره تلفن جدید رسیدگی به شکایات معاونت غذا و دارو اعلام شد

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه شماره تلفن جدید رسیدگی به شکایات مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی این معاونت  را اعلام کرد.

دکتر قباد محمدی گفت: با توجه به تغییر برخی از شماره های معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، شماره رسیدگی به شکایات فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی این معاونت نیز تغییر یافت.

وی افزود: همشهریان محترم در صورت مشاهده هرگونه تخلف  و یا داشتن شکایت در حوزه  فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی می توانند شکایت خود را با شماره تلفن 37106232-083 به واحد رسیدگی به شکایات این معاونت اعلام کنند.

دکتر قباد محمدی خاطرنشان ساخت: همشهریان عزیز ما اگر با مشاهده هرگونه تخلف درحوزه مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی آن را به معاونت غذا و دارو اعلام کنند به ارتقاع سلامت جامعه کمک کرده اند.