اولین کانون سلامت محله منطقه اورامانات راه اندازی شد

اولین کانون فرهنگی و اجتماعی سلامت محله منطقه اورامانات روز یکشنبه در شهرستان روانسر راه اندازی شد.

به گزارش ایرنا، سرپرست شبکه بهداشت و درمان روانسر در آیین آغاز به کار این کانون گفت: این کانون در مرکز بهداشتی درمانی شماره 2 این شهرستان و با هدف اجتماعی شدن سلامت راه اندازی شده است.

دکتر محمد سعید سریری افزود: با تشکیل کانون سلامت محله به دنبال این هستیم که سواد سلامت مردم در نقاط شهری را بالا ببریم.
وی ارتقای سطح سلامت جسمی، روانی و اجتماعی شهروندان ، تقویت شادابی و امید در ساکنان محله و ترویج سبک زندگی سالم را از مهمترین اهداف راه اندازی و تشکیل کانون های سلامت محله عنوان کرد.
فرماندار روانسر نیز گفت: نظام مند کردن جامعه از خانواده ها و محله ها آغاز می شود.
حسین ویسمرادی با بیان اینکه مسئولیت پذیری اجتماعی را از کودکی به فرزندانمان باید بیاموزیم ، افزود: فرهنگ سازی راهگشای بسیاری از ناهنجاری ها و مشکلات اجتماعی است.
وی توسعه ، اعتلا و پیشرفت یک شهر را در گرو مشارکت آحاد جامعه دانست و اضافه کرد: احساس بیگانگی نسبت به مسایل و موضوعات اجتماعی یکی از بزرگترین آفت های اجتماع است.
فرماندار روانسر ادامه داد: جامعه ای سالم است که شهروندان آن جامعه ، دغدغه همدیگر را داشته باشند.
ویسمرادی همکاری ادارات و نهادها و بکارگیری سازمان های مردم نهاد، برای اجرای هر چه بهتر این طرح را خواستار شد.